1/2borcan de 430ggem conformin cazul in care nu mai puneti gem,indulciti cu fructoza
1 plicpraf de copt
1manaprune uscate si caise uscate taiate marunt
faina macinis integral cat cuprindea iesit un aluat moale fata de aluatul clasic de paine, din care am luat cu lingura si cu mainile umede am format “batoane”
fulgi de secaraam tavalit batoanele prin fulgi
Instructions
Asa cum am spus si mai sus, amestecam toate ingredientele pana ce iese o “coca” din care cu mainile ude modelam batoane
Tavalim batoanele prin fulgi de secara/ovaz si le coacem pe hartie de copt la foc potrivit spre tare, pana ce trec proba scobitorii.
La fel ca si la tarta e important ca dupa ce sunt gata sa le acoperim cu un servet pana ce se racesc. Se pastraza tot la frigider,in cutie de plastic.
Notes
Tip masa: GlucidicaFaza dieta: Faza 1Timp de preparare: scurtDificultate: Medie