doua batoane cu fructe uscate si gem

Batoane Cu Fructe Uscate Si Gem

doua batoane cu fructe uscate si gem

Batoane cu fructe uscate si gem

Dieta Montignac
Cook Time 30 minutes
Course Glucidica

Ingredients
  

  • 1 cana lapte 0.1% sau un iaurt degresat
  • 1/2 borcan de 430g gem conform in cazul in care nu mai puneti gem,indulciti cu fructoza
  • 1 plic praf de copt
  • 1 mana prune uscate si caise uscate taiate marunt
  • faina macinis integral cat cuprinde a iesit un aluat moale fata de aluatul clasic de paine, din care am luat cu lingura si cu mainile umede am format “batoane”
  • fulgi de secara am tavalit batoanele prin fulgi

Instructions
 

  • Asa cum am spus si mai sus, amestecam toate ingredientele pana ce iese o “coca” din care cu mainile ude modelam batoane
  • Tavalim batoanele prin fulgi de secara/ovaz si le coacem pe hartie de copt la foc potrivit spre tare, pana ce trec proba scobitorii.
  • La fel ca si la tarta e important ca dupa ce sunt gata sa le acoperim cu un servet pana ce se racesc. Se pastraza tot la frigider,in cutie de plastic.

Notes

Tip masa: Glucidica
Faza dieta: Faza 1
Timp de preparare: scurt
Dificultate: Medie
doua batoane cu fructe uscate si gem
doua batoane cu fructe uscate si gem