Inghetata cu ness

0

Categorie:

Tip masa: 
Lipidica
Faza dieta: 
Faza 1
Timp de preparare: 
20 min
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 

300g frisca

4 oua

70 gr. fructoza (mie mi s-a parut prea dulce ,sfatul meu e sa gustati compozitia si adaptati cantitatea )

2-3 lingurite ness-eu am decofenizat dar se poate si cu cacao (sau vanilie ,fructe ,orice vreti ,caz in care va fi inghetata de fructe )

-citeva migdale macinate

Pasi pentru executare: 

Albusurile se bat spuma cu un fir de sare .

Se adauga fructoza

Cind este tare ,se pun galbenusurile unul cite unul si se amesteca cu o lingura de lemn .

Separat se bate frisca si se amesteca toate incet .

Ness-ul se freaca spuma cu putina apa caldutza (2/3 canitza de cafea )Racita se adauga treptat in compozitie.Se pune intr-o tava de chec .Deasupra se pun migdalele macinate

Se pune la congelator ,minim 4-5 ore

Pofta buna smiley

Comentarii

Am o slabiciune accentuata pentru inghetate, nu imi vine sa cred ce gustoasa pare sa fie aceasta si totodata sa fie incadrata intr-un regim de slabire. Multumesc, ma bucur ca am accesat acest site.

 

 

Voteaza reteta: 
5
Average: 5 (1 vote)

Isus Hristos este Domnul!

Nu mi-a iesit  smiley(   

Cred ca s-a taiat frisca. Am tinut-o la frigider vreo 3 zile si tot s-a taiat. Am batut-o max 1 min.

Este vreun secret la batut ei ? Am avut Dorna ptr frisca 35%.

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

Alina, nu stiu cum e cu frisca lichida din Ro, dar suspectez ca-i similara cu cea din Anglia. 
Eu o iau din frigider, adaug fructoza, mixez pana capata consistenta dorita (sa nu curga). O data sau de doua ori am mixat-o putin prea mult si a inceput sa se separe, sa se transforme in unt. De atunci sunt mai atenta. 
In rest, adaug in ea ce-mi trece prin cap (cacao, carob, vanilie, nuci, fructe permise, etc)
 

Zic ca merita sa mai incerci smiley

 

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi

MariaB

Eu am folosit frisca proaspata (din aia care nu sta in frigider mai mult de 2-3 zile pentru ca se acreste ) de la Bonas sau Prodlacta .Nu mi s-a taiat niciodata .

Voteaza reteta: 
0
Zero voturi